Benvinguts a l’hort de Cardedeu!

Benvinguts a l’hort de Cardedeu, el motiu de fer aquest bloc és donar a conèixer les meves experiències i compartir les emocions de conrear un hort. L’hort està al costat d’una escola i sovint mentre estic treballant, els familiars que s’esperen la sortida dels nens em fan preguntes, en especial els avis, els pares sempre corren i no tenen temps d’aturar-se. És per això que he vist que l’hort transmet emocions, els fa recordar altres temps. A la vegada he pensat que la gent de ciutat pot estar interessada en conèixer i seguir l’evolució de les diferents plantes. Avui començarà la primavera i es el moment en que tot esta brotant i florint, després d’un hivern en que no ha fet fred tot està molt avançat i el fred d’aquesta setmana, si glaça, pot afectar els albercocs que ja van florir fa 2 setmanes. Ara estan florits els presseguers i per sort el cirerers encara no ho han fet.  El 2 de febrer vaig sembrar les cebes, els enciams i els cabdells  que ja estan molt avançats. El 8 de març varem plantar les patates i el 16 de març vaig plantar les bledes d’estiu. La meitat de l’hort està adobat i a punt per sembrar, durant el mes d’abril, els tomàquets, les albergínies, els pebrots, cogombres, mongetes, carbasses i carbassons.

Després de una breu descripció de la missió del bloc i dels cultius, vull presentar-me, per tal de fer mes entenedor el treball i les responsabilitats compartides de tirar endavant el nostre estimat hort. Jo en dic Ramon Fitó, sóc cardiòleg treballo a l’hospital General de Granollers i la meva passió totalment amateur és conrear l’hort conjuntament amb el Josep Maria Juez, amic i veí i el Cisco Illas pagès professional i jubilat des de fa 3 mesos que és l’assessor de la nostra feina.

Ramon al seu hort

[@more@]

Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Benvinguts a l’hort de Cardedeu!

 1. Hola Dr. Fitó.

  Moltes felicitats per la teva pàgina virtual,

  he trobat a faltar un planté de pastanagues a l´hort de Cardedeu, que per cert no les he vist enlloc, i m´hagués interessat apadrinar pastanagues, hi sóc encara a temps, o quan és la “siembra”???

  Salutacions, i continua sembrant amb carinyo i amb amor i recolliras bon fruits,
  una abraçada,

  jazzbossanova

Els comentaris estan tancats.